Sportvissen en rondvaart met de M.S. Tender vanuit Lauwersoog

sportvissen op de noordzee met ms tender, welkom aan boord!Een van de mooiste sportvisboten biedt u een heerlijke tijd op de zee. Sportvissen en genieten van een rondvaart, de omgeving en van uw vangst, dat is extra genieten in de grootste visvijver van Nederland!

Vanuit Lauwersoog vertrekt de M.S. Tender elke dag om te gaan vissen. U kunt sportvissen op kabeljauw, makreel en andere vissoorten. Een hele dag of zelfs meerdere dagen vis vangen behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zelf als u niet wilt vissen, maar gewoon genieten van een tocht op zee, is meegaan een machtige ervaring.

jongerenkorting-op-een-allin-arrangement-op-ms-tenderU kunt als individu meevaren of als groep. In de kombuis staat onze nostalgische scheepsbar, hier kunt u vrijwel de hele dag heerlijke versnaperingen halen en met een All-in arrangement krijgt u daarop ook nog een leuke korting!

Kunt u 14 of meer personen bij elkaar regelen om te sportvissen op de M.S. Tender? Dan mag u als 15e persoon gratis mee! Dit wordt automatisch berekend bij een boeking.

Denkt u ook eens aan de Tuk Tuk Lauwersoog! Heerlijk genieten van de omgeving van Lauwersoog met een echte tuktuk. Voor meer informatie www.tuktuklauwersoog.nl.